Re2pect

Det är ofrånkomligt att det blir en del inlägg om Derek Jeter. Killen är ju faktiskt en levande legend och en basebollspelare som alla re2pekterar.

Och det var verkligen inte bara på planen som ”The Captain” gjorde sig ett namn utan det var minst lika mycket utanför den samma som han verkligen visade sin storhet. Som till exempel i den här reklamfilmen som Gatorade gjorde inför Jeters sista matcher.

Lite rysningar får man faktiskt även om det är lite tråkigt att det är köpt och producerat av ett stort sportdrycks-företag. Men om man gillar rysningar och gillar när verkligheten överträffar sagan så är följande klipp något man kan se om och om igen. Jag älskar speciellt hur Michael Kay på YES säger ”The script is there. The last page is in Dereks hands” som om han visste vad som skulle hända.

Men det tog ju tyvärr inte slut där utan ”Mr October” var tvungen att ta sina sista svingar på fiendemark. Och det får i alla fall mig att undra om det inte var så här han föreställde sig det hela.

jeterx-large

Antagligen inte. Och för att inte stöta sig allt för mycket med mina vänner som anser att DJ2 är den största idrottsmannen genom alla tider så tänkte jag att vi avslutar det hela på bästa sätt. Med lite musikhyllningar. Kommentarer är egentligen överflödiga, men sista låten är faktiskt grym!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s