The Other Team

Att hålla på New York Mets är inte alltid en dans på rosor. Du kommer alltid att hålla på ”det andra” laget i staden som aldrig sover. Och det är ju självklart tills Mets tagit 26 mästerskaps titlar till.

Trots detta så är en av de roliga sakerna med Mets-supportrar att de verkligen älskar sitt lag. The 7 Line har jag skrivit en hel del om tidigare och det har blivit en stor försäljningssuccé och nu för tiden är det nästan lag på att spelare och ledare i Mets går runt med 7 Line-tröjor och kepsar.

The 7 Line Army är det enskilt häftigaste som finns runt New York Mets och när jag satt i klacken på Yankee Stadium var vi 500 Mets-supportrar som hejade hem Mets till en 9-7 seger och det var en av de häftigaste sportupplevelserna jag haft.

Den 24 april i år kommer ”Bronx Invasion 3” gå av stapeln och den här gången kommer 1300(!) blå-orangea fans skrika sig hesa på helig Yankees-mark. De 1300 biljetterna tog slut på under 30 minuter.

Jag har ju dock börjat studera så alla planer på att åka över till New York och hänga med armén har fått läggas på is, även om man kan drömma lite om en resa i september.

Därför är det extra kul att ännu några Mets-supportrar bestämt sig för att göra en Youtube-kanal dedikerat till Mets.

”The Other Team” heter serien som under säsongen kommer att finnas på YouTube. En grym trailer och första avsnittet har kommit upp än så länge, men mer kommer förhoppningsvis att följa.

 

Lämna en kommentar